Mijn blog

Een blog van Celine, wat moet je daar nou mee? Nou ja, gewoon, lezen. Wat kun je verwachten? Ik heb geen flauw idee, we zien het allemaal wel. Maar hou het in de gaten, want als je samen met me werkt of je kent me privé, wie weet gaat er dan wel een blog over jou.  Vandaag ben ik bezig met het uitvogelen hoe het allemaal werkt. Gelukkig krijg ik goede hulp van een collega. Welke foto wil ik erbij, waar moet ik mijn teksten typen, hoe moet ik taggen. Wie wil ik uitnodigen om alles te lezen, wat wordt mijn layout. Welke kleurtjes en waar zet ik welke balk. Wil ik de foto’s boven of aan de zijkant. Oh ja en ik ben een uur bezig geweest met een gebruikersnaam te bedenken. Uiteindelijk is de geniale naam Celine Otten eruit gekomen.

Advertentie

3 thoughts on “Mijn blog

  1. Hoi lieverd, geregeld denk ik waar haalt ze het vandaan als ik weer een van je opmerkelijke observaties lees. Ze hebben humor en zelfkennis, je kunt het en ik zal je volgen. 🌹

  2. Beste Celine,

    Wat een prachtige en ontroerende blog!Graag kom ik in contact met je om te kijken wat we als stichting kunnen betekenen voor je.
    Wil je me mailen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s