Datingsites

dating

Het begint nu toch wel erg op te vallen. De reclames voor datingsites. Mijn interesse werd gewekt door een reclame op tv.

 

Lexa.

In de reclame van Lexa.nl zit Monique in de tram.  “Monique heeft een drukke baan en weinig tijd om iemand te ontmoeten”, ze zou zo graag een leuke relatie willen. WWWWAAAAATTTTTTT????? Als ze nog niet eens tijd heeft om iemand te ontmoeten, hoe kan ze dan tijd hebben om een relatie op te bouwen???  Het zal wel aan mij liggen…

 

Second Love.

Dan is er secondLove.nl. Een site voor mensen die zo gelukkig zijn in hun relatie dat ze er mee door blijven gaan en omdat ze zo gelukkig zijn er een liefde bij willen hebben die, zoals de dame in de reclame zegt: ”wel naar me luistert”.     Ja uhhh?????

 

Pepper.

Pepper.nl , die zijn pas aardig. In de reclame vertellen ze dat je je gratis mag inschrijven. Je krijgt een mailtje met de matches die zij voor je hebben uitgekozen en je kunt leuke mensen, door een soort likeknop, laten weten dat je ze leuk vind. En heb je dan de man of vrouw van je dromen gevonden en wil je daadwerkelijk contact zoeken door een berichtje sturen of te chatten…dan betaal je de hoofdprijs.

 

Opleiding.

Dan blijken er nog mensen op onze aardbol rond te lopen die zeker weten dat de ware liefde alleen te vinden is in de groep “hoger opgeleiden”. Parship Dating en E-matching springen hier op in. Dan vraag ik me meteen af: Stel ik heb met veel pijn en moeite een VMBO opleiding afgerond en ik schrijf me in bij een van deze 2 sites, zet bij mijn opleiding HBO of Universiteit, gaat er dan een leger van E-matching checken of dat wel zo is???   Not….

 

Planeet.

Relatieplanet.nl  roepen in hun reclame: ”Anoniem en betrouwbaar”.  Ja, nou kan ik natuurlijk wel een beetje naief zijn, maar anoniem en betrouwbaar samen in een zin klopt volgens mij niet. ”Ik zeg lekker niet wie ik ben, maar je kunt me wel vertrouwen, echt waar.”

 

Tram.

Volgens mij moet je gewoon iemand tegenkomen, waar dan ook.  Misschien zit ie wel tegenover je in de tram, maar zie je hem niet omdat je de hele tijd naar je telefoon zit te staren omdat er misschien een match op een datingsite voor je is gevonden.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s